Josip Pintač, Sensei

 

 

Kempo Biografija

 

 

 

Rođen 1978. godine u Zagrebu. Već kao dijete pokazuje interes za borilačke vještine te počinje vježbati Shotokan Karate. Kao i većina djece, nakon nekoliko godina treniranja gubi interes, a 1995. godine, nakon više mjeseci razmišljanja čime se baviti, počinje trenirati Mushindo Kempo. Od početka njegovog Kempo puta, najveći utjecaj vrši O’Sensei Darko Jambrović, koji je do današnjeg dana ostao jedina osoba kojoj poklanja bezuvjetno povjerenje na svojem putu.

 Sensei Josip u akciji

Po osnivanju Bijelog Lotosa, vrlo brzo odlazi za O’Senseiem Jambrovićem, uz kojega brzo napreduje na svojem Kempo putu te 2000. godine postaje Sensei. Kroz vježbanje i vođenje treninga, mijenja svoj način razmišljanja i podučavanja. Vrlo brzo je unutar Kempo treninga, naučio cijeniti i Yogu, kojoj ga je O’Sensei Jambrović podučavao skoro od samih početaka njegovo Kempo puta. Od 2005. godine intenzivnije podučava Yogu, ali mu Kempo uvijek ostaje prava ljubav. Kempo je sveobuhvatna vještina, koja svakog vježbača stavlja pred njemu specifičan izazov, a Sensei mu samo može pomoći na tome putu.

    

Na istome putu je vrlo lako zastraniti, te se slijepo uhvatiti samo jednog segmenta treninga, što će dugoročno zasigurno dovesti do neravnoteže. Kako bi se uspješno napredovalo, potrebno je detaljno upoznati semoga sebe, a svi se s godinama mijenjamo, kako pozitivno, tako i negativno, kako psihički, tako i fizički, uslijed čega nikada ne možemo reći da smo došli do kraja svojega puta i da je učenje završilo.

Glavni Izbornik

 

Treninzi

Kontakti

Brzi Linkovi

BL Picassa Photo
pogledajte našu fotogaleriju
BL Blog
posjetite BijeliLotos Blog
BL Literatura
mala BL biblioteka