Jana Bedek, Sensei

 

 

Kempo Biografija

 

 

 

Rođena 1976. g. u Zagrebu. Kroz djetinjstvo borilačke vještine doživljava kao zanimljivima i mističnima, međutim nikada nije poželjela trenirati smatrajući ih agresivnima. Na Kempo ju je nagovorio (blago rečeno) prijatelj 1995. g. u lipnju nakon maturiranja u srednjoj školi, te je počela vježbati u Mushindokai organizaciji Mushindo Kempo. Kroz prve treninge počinje razumijevati dubinu i mogućnosti borilačkih vještina, odvajajući ih od borilačkih sportova. Prvi učitelj joj je bio O’Sensei Darko koji joj je ulio ljubav i strast prema Kempo-u. Kroz treninge i Seminare susreće se i sa treninzima Shifu Žarka Andričevića, Sensei Matka Andričevića, Sensei Darka Grakalica i brojnih Sempai-a. Svi oni su doprinijeli doživljavanju Kempo-a, Yoge i meditacije na različite načine, i svaki na svoj način omogućili mrvicu uvida.

Novo osnovanoj školi Bijeli lotos Kempo Sensei Jana se pridružuje u jesen 1997. g. Sa starom dobro poznatom energijom i novo rasplamsanim žarom Sensei Darko, uz svesrdnu pomoć Sensei Saše vodi teške treninge, ali prepune detalja, pažnje i mogućnosti za učenje i napredovanje. Osim njih učitelji su joj bili i njezini suputnici, prvenstveno Sensei Josip, Sensei Dubravko i Sensei Jasna, svaki sa svojim osebujnim pristupom Kempo-u. Jana polaže za Sensei-a u Zagrebu 2004. g.

 Sensei Jana u akciji s Mae Geri-em Keage (lipanj 2014.g.)

Da se sa crnim pojasom tek počinje biti Učenik Kempo-a jedna je velika istina na Kempo putu. Budući da Janin posao kroz terenski rad odnosi veliku količinu energije i vremena, to odražava i na kontinuitet vježbanja, a samim time i na napredak. Uspijevajući ipak uravnotežiti posao i slobodno vrijeme, doprinosi razvoju Bijelog lotosa kroz pomaganje u Honbu Dojou Sensei Darku vođenjem treninga i održavanjem početničkih tečaja. Kroz svoju praksu Jana je najviše našla inspiraciju vježbanjem Kata, prvenstveno Ping An Kata, i smatra da sadrže dovoljno elemenata za vježbanje tijekom cijelog jednog života.

Glavni Izbornik

 

Treninzi

Kontakti

Brzi Linkovi

BL Picassa Photo
pogledajte našu fotogaleriju
BL Blog
posjetite BijeliLotos Blog
BL Literatura
mala BL biblioteka