Goran Stoklasa, Sensei

 

 

Kempo Biografija

 

 

 

Rođen 1970. u Zagrebu. Već kao klinac nezainteresiran za mainstream sportove dijelom se pronalazi u individualnim aktivnostima poput trčanja i stolnog tenisa. Po sistemu u zdravom tijelu zdrav duh početkom srednje škole trenira dvije sezone karate u Karate klubu Dinamo.

Fascinacija borilačkim vještinama, došla naravno preko filmova, ne dolazi iz samog aspekta borbe koliko iz mudrosti starih učitelja. Na Kempo put dolazi igrom okolnosti nakon sugestije kolegice da je ‘to’ nešto za njega. Tadašnja lutanja koja su preko psihologije, filozofije i težnje samorazvoju kročila prema istočnoj filozofiji u spoju s fizičkom aktivnošću pronalaze plodno tlo.

U početku fasciniran nevjerojatnim osjećajem ispunjenosti i lakoće poslije iscrpljujućih treninga. S vremenom premješta fokus u pomicanje vlastitih granica u smislu koordinacije i fizičkih mogućnosti što produbljuje zanimanje, otvara nove aspekte i studiozniji pristup. Drži da se meditacija u pokretu sama razotkriva upornim Kempo Ka studentima dok terapeutska i spiritualna priroda grade svoj most prema unutrašnjosti naših bića. 

 

Izvođenje sekvence iz Seinechin Kate

  22.06.2014. promoviran u Senseia na Nenji Gashaku Mrežnica. Na svom Kempo putu vođen je od strane svih Senseia Bijelog Lotosa, upijajući i čisteći tehnike uz Sašu i Janu, bruseći eksplozivnost i snagu uz Josipa, te kondiciju kod Dubravka, koračajući u katama i kumiteima iza Gorana i Marije, a sve pod budnim okom O’Senseia Darka Jambrovića.

Glavni Izbornik

 

Treninzi

Kontakti

Brzi Linkovi

BL Picassa Photo
pogledajte našu fotogaleriju
BL Blog
posjetite BijeliLotos Blog
BL Literatura
mala BL biblioteka