Novosti

 

 

Ovo je prostor rezerviran za najavu budućih događanja, kao i izvještaje sa već održanih,

vezano uz praksu Kempa i srodnih aktivnosti u našoj školi.

 

 

Dan Otvorenih Vrata (najava)
OBJAVLJENO Subota, 29 Kolovoz 2009 01:54     KATEGORIJA: Najave
 

 

 

 

 

  

 

Prije početka pogledajte kako je bilo prošle godine

Sam događaj ima višestruko značenje. On je prije svega dan kada se aktivni praktičari unutar naše škole okupljaju poslije ljetnog odmora, te kroz ovaj čin simboličke inicijacije otvaraju vrata nove sezone prakse. Svi koji ozbiljno vježbaju Kempo, Kempo Yogu i/ili meditaciju znaju da bez prakse sve skupa nema odveć smisla. Upravo zbog toga njima je prisutnost na ovom danu vrlo važna jer ih snaži i usmjerava na ono što će se slijedećih deset mjeseci raditi. Uvijek su ovakvi događaji važni za aktivne praktičare i zbog samog druženja u okružju koje je najsnažnije ispunjeno Sensei-evom energijom.

 

Na Danu otvorenih vrata su jednako tako dobrodošli svi koji su nekada vježbali, bez obzira na dužinu staža i ozbiljnost s kojom su vježbali. To je stoga što mi čvrsto vjerujemo da uz stalno prisutnu promjenu, uvijek postoji mogućnost da se ponovno započne s praksom Kempa, Kempo Yoge i meditacije sa novim duhom, novim žarom, jednostavno sa zrelošću koja dolazi s godinama, te sjećanjem na sve dobrobiti koje su bile prisutne dok su vježbali. Naše prakse ne donose samo dobro fizičko stanje, kvalitetniju motoriku, kondiciju, koncentraciju, otvorenost i opuštenost u komunikaciji, već također one mijenjaju našu unutrašnju kemiju, donose puno vedriji pogled na život, otklanjanju štetne utjecaje nervoze i napetosti koje prožimlju naše živote. Stoga, su svi koji su nekada vježbali DOBRODOŠLI! U koliko čitate ove riječi, a znate nekoga takvog, molim Vas pošaljite mu POZIVNICU za dolazak. Vježbanje će biti kratko, govor sažet, a druženje i sve što uz ovakav dan ide u velikim mjernim jedinicama.

 

 Na Danu otvorenih vrata su više nego DOBRODOŠLI svi oni koji nisu nikada prakticirali, jednostavno stoga što osim prakse, odmah na prvom susretu mogu sve nas upoznati kao obične ljude, pričati, pitati. Zašto je to važno? Jednostavno zato što Bijeli lotos škola i svi njezini učitelji kao i ozbiljni studenti znaju da naše prakse nisu samo za ograničeni prostor dvorana i vrijeme koliko traje trening. Učinci prakse, dubina i širina ostvarenih iskustava i spoznaja na našim cjelovitim i skladnim treninzima nisu ničim ograničeni, osim okvirima naših umova. Stoga, u koliko znate nekoga tko vam je drag, kome bi željeli učiniti ostatak života još smislenijim, sretnijim i zdravijim, svakako proslijedite POZIVNICU za dolazak.

 

Na Danu otvorenih vrata su dobrošli i svi potencijalni dobročinitelji koji na bilo koji način mogu pomoći unapređenje naših aktivnosti. Tu se naravno ne misli samo na novčane donacije, već također pomoć u promidžbi, davanju informacija o tome da postojimo, o tome kako se radi o zaista izuzetnom sustavu samorazvoja i to što većem broju ljudi. U koliko znate nekog takvog molim vas proslijedite mu POZIVNICU. VIDIMO SE!

 

 

 

Zadnja Promjena ( Utorak, 11 Kolovoz 2009 13:58 )

Brzi Linkovi

BL Picassa Photo
pogledajte našu fotogaleriju
BL Blog
posjetite BijeliLotos Blog
BL Literatura
mala BL biblioteka